Psicologia Mollet Conesa-Serrat

 Psicòlegs a Mollet del Vallès.


                   
INFORMACIÓ:   

   - Els horaris són de matí i tarda la major part dels dies.
 
   - El preu de totes les sessions és de 60 €.  Es paga en efectiu.
  - El preu és el mateix si és individual   o en parella. 

 - Les sessions poden ser setmanals, quinzenals, cada 20 dies, un cop al mes. Segons acordem.
   - La nostra tècnica psicoterapéutica s'adapta a les necessitats del pacient. 
   
   - Usem mascareta, ventilació i pantalla de vidre separadora.
  - Excepcionalment, podem fer també Teràpies Online
  - Petició de visita:
       T. 653 811 887


psicologos en mollet del Valles



TOTA LA NOSTRA INFORMACIÓ:

TRAJECTORIA PROFESSIONAL, TÍTOLS, ACREDITACIONS I RECONEIXEMENTS


El teu destí no és una casualitat, tu el tries i el construeixes al caminar, no permetis que algú et digui que tot està escrit, perquè tu ets qui controla la tinta en la teva vida.


LES NOSTRES WEBS:



No t'atabalis per la teva edat o el temps perdut, tot acaba amb la mort. Mai és tard per a treballar en la construcció de la persona que vols ser.


 
El pitjor risc que existeix en la vida és no atrevir-te a prendre un risc ni a experimentar tot el que la vida té per oferir Tot pot canviar en un segon i podem penedir-nos de per vida si no aprofitem les oportunitats que se'ns presenten per por de córrer riscos.



Quan et sentis derrotat o hagis experimentat el fracàs en carn pròpia, no et rendeixis, perquè si ho fas, tot l'esforç invertit en portar-te fins on et trobes ara, haurà estat en va.


A vegades les situacions més amargues o negatives són el millor trampolí per impulsar-nos cap al progrés personal.


No tens excusa, comença des del mateix lloc on estàs, sempre hi haurà alguna cosa que puguis fer per obrir el camí cap als teus somnis Fes ús del que tens, treballa tot el que puguis, només així l'oportunitat trocarà la teva porta.


Si tens una gran idea i penses que necessites ajuda, demana-la a altres persones positives com tu, un equip és més fort que un individu.


La clau del creixement personal és atrevir-se a fer alguna cosa tot i que ho creguis impossible, treballa amb les teves idees, decideix-te a actuar i fes-ho.  El moment per fer alguna cosa és avui.



No menyspreïs l'adversitat ni et queixis d'ella, perquè és la millor eina que pot oferir-te la vida per créixer i enfortir-se encara més



El món no és un lloc hostil per als teus somnis, són les persones que t'envolten i que t'envegen les que ho fan així. Quan hagis crescut  s'acostaran a tu fent gala de la més gran de les hipocresies.

Ser un fracassat no és una opció, quedar-te a terra només farà que et sentis trepitjat. Aixeca't i demostra't a tu mateix  que pots triomfar.


Allunya't d'aquelles persones sense visió que prefereixen invertir el seu temps en menyspreuar els teus somnis i criticar la teva elecció de vida, són persones petites que no val la pena escoltar, procura sempre envoltar-te de gent com tu.




Si no tens un propòsit, els teus somnis són només desitjos. Organitza't per poder passar de l'emoció a l'acció.

ELS NOSTRES VIDEOS DE YOUTUBE

No menyspreïs la teva imaginació ni escoltis a les persones que ho fan, tens un gran potencial amb el qual naixem tots i que, si ho desenvolupem, ens ajudarà a superar qualsevol obstacle.





De vegades el pitjor enemic que pots tenir és la teva pròpia ment, per sort, només tu tens el poder per fer-la callar


No et limitis a tu mateix per l'enveja o la por a que pensaran els altres, tots parlaran en contra teva quan t'atreveixis a separar-te  del ramat i seguir el teu camí. Aquestes persones mai acceptaran que puguis evolucionar i ser molt millor que ells, i que hi ha nous camins que poden iniciar.






Treballa mentre altres dormen. Estudia mentre altres es diverteixen. Persisteix mentre altres descansen i després viuràs el que altres només somien.



      Videoconferència Dia Mundial de la Salut Mental


Si no pots canviar la situació, canvia la teva ment.
Si no pots canviar el teu destí, canvia la teva actitut.
    
  Vies de contacte:

Whatsapp i Telèfon:

653811 887 - 686 669 601

e-mail:

conesa@gmail.com

webs:

www.psicologomollet.com

www.psicologosmollet.com

www.xavierconesa.com

Youtube:

https://www.youtube.com/user/XavierConesa1

FacebooK:

https://www.facebook.com/xavier.conesa.psicologo

Tweeter

https://twitter.com/psicologoconesa

Instagram:

http://www.instagram.com/xavier.conesa.psicologia

Teràpia Online:

www.psicologo-por-telefono.es

Darrer llibre publicat:

https://www.bubok.es/libros/268807/Un-mar-democions

ARTÍCLES GENERALS

https://bit.ly/3hUGjbV

ARTÍCLES ESPECIALITZATS

https://bit.ly/3BZOT0g

UN MAR D'EMOCIONS

https://bit.ly/2XlliQB

App per mòbil

https://bit.ly/3hKf0AL


El nostre còdig QR:






LINKEDIN

Si permets que la teva ment es vegi dominada per l'enuig davant les injustícies del camí o la desconsideració dels que t'envolten, perdràs de vista la teva meta, concentra't millor en els passos que has de donar per aconseguir l'èxit, no deixis que el que arriba a les teves orelles enteli els teus propòsits.


Si has iniciat el camí cap als teus somnis i sents que la tristesa i la derrota han durat massa No t'angoixis! Pots convertir-les en la motivació que necessites per aixecar-te i seguir endavant.


El major error, l'única equivocació que pots cometre és rendir-te, pitjor encara si és abans de començar.

Ubicació en el Mapa de Mollet




No reneguis de la senzillesa, obre els ulls i mira al teu voltant, observa el que t'envolta i medita sobre la seva bellesa i significat per a tu.



Si vols saber si has de canviar alguna cosa només necessites un mirall, mira't en ell i somriu, si el teu somriure es nota forçat, llavors és moment de canviar alguna cosa.





La labor del Psicòleg:

El Psicòleg clínic

És una de les sortides professionals de la psicologia que gaudeix de major popularitat. Generalment la majoria de les persones, associen la figura del psicòleg a aquest rol o especialitat. Aquesta àrea se centra en la identificació, el diagnòstic i el tractament dels problemes mentals.


Dins d'ella emergeixen avui dia diferents especialitats:

Psicoterapeuta

Aborda diferents trastorns psicològics: alcoholisme, addicció al tabac, problemes amb el menjar, addicció a les noves tecnologies (TIC), problemes de parella i de família, trastorns de la personalitat ...

 Psicòleg forense o jurídic

A dia d'avui, els jutges a Espanya jutgen nombrosos casos en els que requereixen d'un professional de la psicologia capaç d'abordar diferents temes relacionats amb la justícia. Les temàtiques són nombroses i molt diverses, el que fa al  psicòleg forense una figura atractiva per al camp judicial.

 Neuropsicòleg

A cavall entre la neurologia i la psicologia, la seva funció principal és la detecció i localització de possibles lesions cerebrals, en casos com ara afeccions cerebrals, inici de processos degeneratius (com ara el Parkinson), disfuncions cerebrals mínimes etc ...

 Psicooncòleg

La psicooncologia té com a objectiu augmentar la qualitat de vida del malalt de càncer i la seva família. Ofereix atenció psicològica al pacient oncològic per identificar les possibles pors i preocupacions que comporta la nova situació. Per tant, realitza una gran funció d'acompanyament emocional durant el transcurs de la malaltia, tant amb el pacient, com amb les seves persones més properes.

 Psicogerontòleg

Es preocupa de el benestar de la persona gran. En una societat tan envellida com és la nostra, cada vegada són més  els centres residencials i sociosanitaris que contracten la figura del psicòleg. La seva principal raó és que els nostres majors se sentin actius, reconfortats i segueixin gaudint del seu benestar.

 Sexòleg

És freqüent que una persona que es trobi amb problemes diaris en la seva vida sexual no sàpiga a quin professional hagi de d'acudir. La psicologia és una de les ciències i de les disciplines limítrofes a la medicina encarregada de l'estudi de la conducta sexual humana.

El sexòleg s'ocupa de tots aquells problemes sexuals no satisfactoris per a les persones i ofereixen una resposta terapèutica a aquest, enfortint a més la motivació i l'autoestima del pacient.




Llibre "Un mar d'emocions"
Xavier Conesa
2021
Ed. Bubok.es :



























xavier conesa lapena, carme serrat bretcha, psicologo mollet, psicologa mollet, psicologo granollers psicologa granollers, psicologo de adultos mollet, psicologa de adultos mollet, psicologos en mollet, psicologas en mollet, psicologo en mollet del valles, psicologa en mollet del valles, terapia de pareja en mollet, terapia de pareja en granollers, psicologo de parejas en mollet, psicologa de parejas en mollet, terapia de pareja, consejero matrimonial, psicologos en el valles oriental, psicologas en el valles oriental conesa psicologo, sexologo en mollet, sexologa en mollet, psiquiatra en mollet, psiquiatas en mollet del valles, montornes psicologos, montmeló psicologo, santa perpetua psicologos, parets psicologas, lliçà psicòlegs, granollers psicòleg, gabinete de psicologia en mollet, centro psicologico conesa serrat mollet, psicologa infantil mollet del valles, couch en mollet del vallès, 





1 comentari:

  1. TOTA LA INFORMACIÓ DE XAVIER CONESA I CARME SERRAT .PSICÒLEGS MOLLET . PSICOLOGOS EN MOLLET DEL VALLES:

    https://psicologoconesamollet.psicologo-mollet.com/2019/01/xavier-conesa-psicologo-mollet-del.html

    ResponElimina

ENTRAR EN WEB: https://www.conesa-serrat.blogspot.com

Psicologia Mollet Conesa-Serrat

  Psicòlegs a Mollet del Vallès.                     INFORMACIÓ:       - Els horaris són de matí i tarda la major part dels dies.      - El ...